Actie Lienemientje

Voetbalhappening Hoeselt/Bilzen…. voor het goede doel !!

i.k.v. actie ‘Lienemientje 2010’


Op zaterdag 15 mei 2010 om 17.00 uur plant de gemeentelijke sportdienst een vriendschappelijke voetbalwedstrijd op het terrein van KSV Hoeselt (Bergstraat) tussen de gemeenten Hoeselt en Bilzen. De gemeenten Genk, Bilzen en Hoeselt zullen met hun personeelsleden, de gemeentelijke adviesraden en sportclubs, ocmw personeel en alle gemeentelijke verkozenen, hiervoor samenwerken met KRC Genk, Lienemientje en de Orde Van de Tempelridders ( OSMTH-MCO ). De wedstrijd kadert in de actie ‘Lienemientje 2010’.


Alle opbrengsten gaan integraal naar het Limburgs Kankerfonds de “vzw Kleine Prins”.


Tijdens de pauze en na de wedstrijd is er een competitie ‘ latjestrappen ‘ voor kinderen van het 1ste t.e.m. 6de leerjaar basisonderwijs met als hoofdprijs een jaarabonnement  bij KRC Genk. Er zal ook een tombola voor alle aanwezigen met een steunkaart gehouden worden. Prijzen van de tombola zijn; ondertekende voetballen en shirts overhandigd door leden van KRC Genk.


steunen de actie van Mevr Jeanine Mottard,


Ook onze Orde steunt de Actie Lienemientje 2010, maar niet alleen dat, de Orde is ook medeorganisator van deze actie.


Onze Orde voorziet de website van Lienemientje 2010 en dit met de ontwerpen van de webspace, steunkaarten en nog veel meer.


Deze actie wordt geleid vanuit de Commanderij St-Michaël uit Limburg, maar ook alle andere Commanderijen van het land zijn hierbij betrokken.


Zo heeft de Orde op 11 november 2009 op de 7de wandel en fietshappening te Werm ( Hoeselt ) een cheque ter waarde van € 600,00 overhandigd aan Mevr Mottard.D.

Deze overhandiging was ook tevens de start voor Lienemientje 2010, wij hopen en vragen aan de mensen om deze lovenswaardige actie te steunen.

Want wie is er meer kwetsbaarder dan een kind waar het recht ontnomen word ( kanker ) om kind te zijn en om later een gelukkig en gezond leven te mogen leiden.

Daarom aan alle volwassen laat dit niet links liggen wij hebben het geluk gehad dat wij kind hebben mogen zijn daarom vragen wij nogmaals steun deze actie zodat ook zij dat recht krijgen.

T’ Is soms zo weinig wat een Medemens te bieden heeft men kan slechts laten blijken dat men met de andere meeleeft.


In naam van de Orde danken wij iedereen die deze actie steunt.

“Non nobis Domine, non nobis, sed nomini Tuo da Gloriam”

( niet voor ons Heer, niet voor ons. Maar in Uw naam zij de glorie )

Z.E.D.D.


Stad Bilzen
Gemeente Hoeselt
Stad Genk
Gemeente Küssnacht in Zwitserland
KRC GENK

De actie Lienemientje krijgt ook de medewerking en steun van;

Drukkerij Hellinx